BST-Dintelsas b.v. - Sasdijk 18 - 4671 RN - Dintelsas - tel: 0167-52 80 23 - bst@worldonline.nl


'Auto uit Mark in Breda getakeld, wagen 's nachts te water geraakt'Beeldmateriaal: BST Dintelsas BVBREDA - Een auto is dinsdag ter hoogte van de kruising van het Spinveld met de Markkade uit de Mark getakeld. Volgens Reinier van der Zee van Dintelsas BV, het bedrijf dat de auto heeft geborgen, is de wagen in de nacht van zondag op maandag in het water beland.

Op het moment dat de wagen te water raakte, zaten er twee personen in. Die zouden allemaal veilig de kant hebben weten te bereiken. Het bedrijf heeft de auto met een speciaal vaartuig uit het water gehaald.

(Bron: 'BN De Stem')


'Brandweer rukt uit voor bandensporen bij Mark: auto dag eerder al uit water getakeld'Beeldmateriaal: BST Dintelsas BVBREDA - De brandweer is woensdagochtend uitgerukt nadat bij de hulpdiensten een melding was binnengekomen over verse bandensporen bij de Markkade in Breda. Gevreesd werd dat een auto te water was geraakt. Het bleek om sporen te gaan van een auto die eerder deze week op die plek in de Mark was gereden. Dat meldt een woordvoerster van de brandweer.

De auto was in de nacht van zondag op maandag in het water beland ter hoogte van de kruising van het Spinveld met de Markkade. De inzittenden wisten zelf uit het voertuig te komen. De auto was dinsdag al uit het water getakeld. De melding van de bandensporen kwam woensdag rond 08.40 uur.

(Bron: 'BN De Stem')

December 2015


BST-Dintelsas b.v. - Sasdijk 18 - 4671 RN - Dintelsas - tel: 0167-52 80 23 - bst@worldonline.nl